Domain sorgulama işleminin yapılabilmesi için öncelikle güvenli bir websitesi üzerinden domain adresinizi sorgulayıp müsaitlik durumunu öğrenebilirsiniz. Bu işlem için https://webservis.com.tr/domain/ adresi size güvenli bir domain alma ve sorgulama işlemi sağlamaktadır.

Belirlediğiniz domain adı uygun değil ise müsait olan uzantılar listelenmekte olup hemen domain kaydedebilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygun uzantıyı bulup hemen satın almaktadır. Ayrıca webservis hosting domain firması güçlü altyapı ve teknik çözümler ile destek sağlamaktadır.

Domain alma ve sorgulama işlemlerinizi havale ve kredi kartı ile hemen ödeyerek kaydedebilirsiniz..Kredi kartı ile ödemelerde 3D Secure güvenliği bulunmaktadır. Bu sayede güvenli bir şekilde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca dolu olan bir domaini kimin aldığını merak ediyorsanız domain kime ait linkinden öğrenebilirsiniz. Bu linki tıklayarak domain adını yazınız şayet domain adı gizli değil ise size hangi tarihte kim tarafından tescil edilmiş bilgisini hemen verecektir.